SuKiKan Leijonakoulut - Leijona kiekko- ja luistelukoulut alkaa taas syyskuussa 2024! Jäävuoro on torstaisin kello 18.00-19.00 Iiro Areenalla! Tarkempi aloituspäivämäärä ilmoitetaan lähempänä Ilmoittaudu mukaan!
Leijonakoulujen uusi kausi käynnistyy syyskuussa. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita jo aiemmin mukana olleet ja kaikki uudet innokkaat leijonakoululaiset! Leijonakouluihin voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa! Muutaman kerran kokeilu on maksutonta!LEIJONAKOULUT - luistelun ja jääkiekon alkeita 3-8 -vuotiaille

Toivotamme kaikki luistelusta ja jääkiekosta kiinnostuneet lapset tervetulleeksi Leijonakouluihimme liikkumaan, oppimaan uutta ja pitämään hauskaa. Leijonakoulujen valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia harrastusvaihtoehtoja ja kaikkiin tapahtumiin myös vanhemmat voivat tulla mukaan lasten tueksi sekä liikkumaan mukana.


Ilmoittaudu mukaan tästä!


LUISTELUKOULU

Suosituissa luistelukouluissamme lapset pääsevät opettelemaan luistelun perustaitoja innostavassa, aktiivisessa ja turvallisessa ympäristössä. Tapahtumissa lapset oppivat uusia taitoja opettavaisten leikkien ja pelien avulla. Vanhempia toivotaan mukaan jäälle.

Varusteet: luistimet, kypärä ja jääliikuntaan sopiva vaatetus.

KIEKKOKOULU

Kiekkokouluissamme toiminta koostuu hyvin monipuolisista peleistä ja harjoittelusta, jossa lapset pääsevät liikkumaan paljon sekä nauttimaan onnistumisista. Kiekkokouluissamme lapsi pääsee oppimaan jääkiekon perustaitoja laadukkaassa ohjauksessa, jonka jälkeen innostuessaan on lapsella mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan.

Varusteet: luistimet, maila, ristikollinen kypärä ja jäälle sopiva vaatetus. Muita varusteita voi käyttää halutessaan.

LEIJONAKOULUT - yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto

Leijonakoulut toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat ovat koulutettu Leijona-kiekkokoulu ohjaajakoulutuksella.

Leijonakouluihin ovat tervetulleita kaikki lapset eikä toimintaan ole taitovaatimuksia. Tapahtumissa harjoittelemme luistelun ja jääkiekon alkeita innostavien leikkien, tehtävien ja pelien muodossa. Jokaiseen tapahtumaan myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan lasten avuksi jäälle.


VUOROT TORSTAISIN!

Leijona-Luistelukoulu torstaisin 18.00-19.00 (pukukoppien päädyssä)

Leijona-Kiekkokoulu torstaisin 18.00-19.00 (tulostaulun päädyssä)


HINNAT

Luistelukoulu 60€ syksy/10-12 kertaa

Luistelukoulu 60€ kevät/ 10-12 kertaa

Kiekkokoulu 60€ syksy /10-12 kertaa + muutama peli tapahtuma

60€ kevät /10-12 kertaa + muutama peli tapahtuma


Leijonakoulujen vastuuhenkilö

Olli Kortelainen

0401503793

olli.kortelainen93@gmail.com